手机版| 英语课堂| 个人中心| 注册| 登录 关注云教 关注订阅号
淮南英语培训: 淮南英语培训机构 > 初中辅导 > 初一辅导 > 人教版新目标英语七年级下册单项选择题300题

人教版新目标英语七年级下册单项选择题300题

人教版新目标英语七年级下册单项选择题300题

( )1.My friend __________ America said he doesn't like Chinese food.

A. of B. with C. from D. to

( )2.-- What club does he play ________? -- Juventus.

A. with B. to C. against D. for

( )3.-- What do you think ______ the idea? -- I think it's funny.

A. of B. over C. in D. for

( )4.He is friendly and most of his classmates like to play ______ him.

A. by B. on C. with D. and

( )5.He doesn't ______ at school, but at home.

A. singing B. sing C. to sing D. sings

( )6.When did you ___________ this morning?

A. go to school B. went to school C. goes to school D. going to school

( )7.Where _____ your English teacher from?

A. does B. is C. do D. are

( )8.----What are your school rules? ----We _____ eat in the classroom.

A. don't B. not C. can't D. can to

( )9.-______________ is your brother, Tom? -He's much better.

A. What B. How C. Where D. Why

( )10.My watch is old, but _________ is new.

A. his B. her C. your D. its

( )11.The girl ________ the red dress is Alice.

A. in B. on C. with D. under

( )12.-- _______ ? -- I'd like some noodles.

A. What do you like B. Do you like some noodles

C. What would you like D. What size would you like

( )13..Mary can't play with me _______ she is too busy.

A. why B. so C. because D. because of

( )14.Let' s ________ football.

A. playing B. are playing C. play D. plays

( )15.--- Why do you want to see the dolphins? --- _____ I like them.

A. And B. But C. Because D. Then

( )16.Do you want to __________ a football player?

A. wait B. be C. like D. call

 ( )17.My father ___ mind sitcoms.

A. does B. doesn't C. isn't D. can't

( )18.---_______ is the school library? ---It's next to the playground.

A. What B. Where C. How D. When

( )19.Sundays, I usually go to visit my grandfather.

A. In B. At C. Of D. On

( )20.---Thanks a lot. ---_________.

A. You are right B. That's right C. That's all right D. All right

( )21.Here is a photo ___ our classmates.

A. of B. for C. at D. is

( )22.--- What was the weather like yesterday? --- _____.

A. It's Sunday B. It is snowy C. It's July 3rd D. It was windy

( )23.---- What does your brother look like? ---- He is ______.

A. clever B. lazy C. busy D. tall

( )24.Nurses work at the ______.

A. bank B. hospital C. assistants D. clerk

( )25.Molly likes to_______ with her friends and eat grass.

A. speak B. say C. get D. play

( )26.Did he go to Central Park? __________.

A. Yes, he didn't B. No, he didn't C. Yes, he does D. No, he did

( )27.I count ___________ money in the bank every day.

A. a lot B. lots C. many D. a lot of

( )8.--- ____ are giraffes from? --- Africa.

A. What B. Where C. Which D. Who

( )29.The students often ________ soccer in the afternoon.

A. playing B. plays C. are playing D. play

( )30.---Is there a supermarket near here?

---There is one _________ from the station.

A. cross B. across C. away D. of

( )31.----Why do you like this play? ---- ______ it's funny.

A. because B. Because C. So D. For

( )32.Fire can be useful, ____ it also can be dangerous.

A. and B. but C. or D. so

( )33.She wants to ____ an exchange student in America.

A. is B. are C. be D. does

( )34.He is always _________ to others.

A. friend B. friends C. friendly D. friendly

( )35.Which do you like ________ ,tea or coffee?

A. well B. good C. better D. best

( )36.Can you tell me the way ______ the post office?

A. for B. of C. in D. to

( )37.Is your friend a boy _____?

A. and girl B. and a girl C. or girl D. or a girl

( )38.Why _______ your parent like dolphins?

A. do B. is C. are D. does

( )39.He often helps her _______ her homework.

A. does B. doing C. with the D. with

( )40.-- How did you _______ your Sunday?

-- I stayed at home and watched TV.

A. play B. like C. spend D. want

( )41.Mr Green is ________ English.

A. an B. / C.a D. the

( )42.There is a hospital _________ the police station.

A. on B. with C. of D. opposite

( )43.Father _________ Sports World, but mother ________.

A. like, don't B. like, doesn't C. likes, doesn't D. likes, don't

( )44.--- Is there a supermarket on Second Avenue? --- ____.

A. No, it isn't B. Yes, it is C. there isn't D. Yes, there is

( )45.Lucy and Lily do ______ homework every day.

A. one's B. their C. her D. they're

( )46.My weekend is boring, but yours is ________.

A. bad B. difficult C. great D. clean

( )47.It's an international school ___ children ___ 5-12.

A. for, of B. of , for C. of, of D. for, for

( )48.-What are you doing? -- I am ________ a book..

A. seeing B. looking at C. watching D. reading

( )49.My sister and I ________.

A. am doing my homework B. is doing my homework

C. are doing our homework D. are doing their homework

( )50.--- What is your favorite _____? --- Football.

A. sport B. subject C. food D. music

( )51.After playing ______ guitar, he played _______ basketball.

A. the, / B. /, the C. the, the D. / , /

( )52.________ is the capital of French.

A. London B. Paris C. New York D. Moscow

( )53.The test ________ very difficult for me.

A. did B. has C. was D. will

( )54.-- What are you ________ ? -- My English book. I can't ________ it.

A. looking for ,find B. finding, look for

C. looking at, looking for D. finding, find

( )55.Can you please __________ my opinions in next week's magazine?

A. to put B. putting C. puts D. put

( )56.They're ___ Australia. But we are Chinese.

A. come from B. coming from C. from D. for

( )57.There _____ some great specials at the House of Dumplings!

A. is B. have C. are D. has

( )58.---How is it________? -Great!

A. go B. like C. going D. liking

七年级英语单项选择练习

( )59.--Don't make any noise! My baby is sleeping. --____________!

A. Sorry B. It doesn't matter

C. Excuse me, I 'm wrong D. That's all right

( )60.-- Do you like football?

-- No, I don' t. I don't like football, basketball _______ table tennis.

A. and B. or C. as well D. but

( )61.--How was your weekend? --_______.

A. It was great B. It's a fine day

C. I like holidays D. I am very happy

( )62.--_____ is the weather in Hong Kong? ---It's cloudy.

A. How B. What C. Why D. Where

( )63.Where is the bank, please? It's ________ Fifth Avenue.

A. in B. on C. between D. through

( )64.--__________________? --He has big eyes and small nose.

A. How old is he B. What does he do

C. What does he look like D. How is he

( )65.your, what, look, new, English, like, does, teacher ?

____________________________________________________________

( )66.You can buy some food in the ______________.

A. post office B. supermarket C. library D. bank

 ( )67.________ for your letters.

A. Thanks B. Thank C. To thank D. Thanking

( )68.Do you like in China?

A. working B. work C. works D. to working

( )69.Please ________ in class.

A. don't talk B. not talk C. not talking D. talking

( )70.My new pen pal is __________ of shy.

A. a kind B. kinds C. kind D. very kind

( )71.He _________ several things and asks me to choose one out of them.

A. likes B. loves C. shows D. stands

( )72.Go straight this street and_____, you can see the post office.

A. turn the left B. turn to right C. turn left D. turn the right

( )73.----Do you want an interesting job? ---- _________.

A. Yes, I am. B. No, I do. C. Yes, I do. D. Yes, I don't.

( )74.They come from __________. They are ___________.

A. Japanese, Japan B. America, American

C. Japan, Japanese D. American, America

( )75.Please call Al's Restaurant _______ 85984215.

A. in B. to C. of D. at

( )76.Can you _________ me soon?

A. write B. writes to C. write for D. write to

( )77.Taiyuan Street is one of the _________ places in Shenyang.

A. busy B. lazy C. happy D. right

( )78.---How will you go there? ---I'll ________ a taxi.

A. make B. have C. hope D. take

( )79.All students must wear ____ on school days.

A. uniforms B. notebooks C. computers D. umbrellas

( )80.----What _____ do you like best? ---- Pop music.

A. food B. music C. subject D. sport

( )81._____ a good girl. All______ friends like her.

A. She, her B. She's, she's C. She's, her D. She, she

( )82.Elephants like _____but lions like _______.

A. grass, meat B. meat, grass

C. grasses, meats D. meats, grasses

( )83.I like koala bears because they are _________ cute.

A. kind of B. a kind of C. kind D. kinds of

 ( )84.Thank you for ________ us!

A. joining B. joined C. joins D. to join

( )85.---How is the weather in Beijing? ---It's ___________.

A. snow B. sunny C. rain D. to snow

( )86.--- _________ a post office near here? ---Yes, there is.

A. Is it B. Is that C. Is this D. Is there

( )87.It was dark by the time we arrived _______ the station. (10 分)

A. for B. to C. at D. in

( )88.---_____ are koalas from?---Australia.

A. When B. What C. Where D. How

( )89.I didn't know what happened! I _______ the shower when the UFO arrived.

A. got out of B. was getting out of

C. got out from D. was getting out from

( )90.She wants to be an English teacher to work ____her school.

A. with B. for C. on D. of

( )91.----Is this your bag? -----No, ________.

A. it isn't B. it is C. it doesn't D. this isn't

( )92.This is ______of our tour.

A. begin B. the beginning C. the begin D. the beginning

( )93.They are talking ________ the movie.

A. about B. to C. with D. on

( )94.We need a driver as __________ as possible.

A. soon B. fast C. quick D. well

( )95._________ always works in a restaurant and becomes busy when people go out to dinners.

A. A nurse B. A reporter C. A waiter D. An actor

( )96.1. -- Where's the post office? -- It's ________ the shop.

A. the next to B. next C. next to D. the next

( )97.. Ken likes sports very much and he joins the ________ club.

A. music B. art C. swimming D. writing

( )98.-- ________are you doing now? -- I'm doing my homework.

A. How B. When C. What D. Where

( )99.Beihai Park is a very good place to______for us in summer.

A. have a fun B. have fun C. have the fun D. have a funny

( )100.There is _______ "s" and _______ "u" in the word "busy".

A. an, a B. an, an C. a, an D. a, a

初一英语选择题练习

( )101.What are you busy _________? I'm busy _________ my homework.

A. at, to do B. at, doing C. for, doing D. with, doing

( )102._______ you help me, please?

A. What B. How C. Do D. Could

( )103.--- What does your friend _____ ? --- She _____ a medium build .

A. look like , have B. look like , has C. looks like , is D. look like , is

( )104.Listen, who ________ ?

A. is singing B. sings C. is looking D. is looking at

( )105.Please _____ me and then read it.

A. help B. look at C. listen to D. give it to

( )106.-- ________ was your weekend? --It was interesting.

A. What B. How C. Why D. When

( )107.My uncle is a waiter. He often works ________ Sunday evening.

A. on B. at C. in D. of

( )108.In South China _________ a lot of rain.

A. has B. have C. there is D. there are

( )109.My father works in a restaurant. He is a __________.

A. salesman B. actor C. waitress D. waiter

( )110.There are too _________ rules in the school.

A. many B. much C. a lot of D. some

( )111.-- _____________ I have your name, please? --Yes, Smith. S-M-I-T-H.

A. Must B. May C. Do D. Need

( )112.---What is Steve doing? ---He _________ on the phone.

A. is talking B. talks C. talk D. talking

( )113.He enjoys______books.

A. read B. reads C. reading D. readed

( )114.---Please_____ very quiet. It _____. ---OK, I will.

A. to be; sleeps B. be; is sleeping

C. are; are sleeping D. be; sleeps

( )115.My father often ________ the football game on TV.

A.reads B. looks C. sees D. watches

( )116.--- Why do you call it a ____ zoo?

--- We have animals from all parts of the world.

A. Chinese B. the United States C. country's D. international

( )117.Look at the two______. They' re so tall and strong.

A. man teachers B. mans teacher

C. men teacher D. men teachers

 ( )118.He ________medium height and he ________ blonde hair.

A. is, is B. has, has C. is, has D. has, is

( )119.--- ____? --- She is a policewoman.

A. What do you do B. What dos he do

C. What does she do D. What dos your father do

( )120.______ the weather in Shanghai?

A. What's B. How's C. Where's D. Who's

( )121.. --What kind of pizza would you like? --________.

A. I'd like an olive and cheese pizza B. I' d like a pizza, please

C. I like it very much D. They are very delicious

( )122.He ________ ill yesterday, but he' s better now.

A. is B. are C. was D. were

( )123.---Is that apple large? ---_________

A. Yes. It's. B. No, it's small apple.

C. No, it isn't. D. No, that's a small.

( )124.--- Hello, Mary. How is it going? --- _______ .

A. It's pretty B. Pretty good C. It's windy D. I'm ok

( )125.____ usually live in Australia.

A. Penguins B. Pandas C. Polar bears D. Koala bears

( )126.She' s too ________ to be a driver.

A. fatter B. heavy C. heavier D. kind

( )127.----_______ we go out and play soccer? ---- Good idea.

A. Can B. May C. Shall D. Do

( )128.---_____is the post office, please? --- Go straight and turn right.

A. When B. What C. Who D. Where

( )129.Why ______ a man ______ a beard but a woman not?

A. is, have B. is, has C. do, have D. does, have

( )130.Her family _________ very large. Her family _________ friendly.

A. is, is B. are, are C. is, are D. are, is

( )131.Tom is from ___________. He speaks __________.

A. England, English B. English, England

C. England, England D. English, English

( )132.-- How ________ the test? -- Very difficult.

A. did B. was C. shall D. will

( )133.--- I want to go to the supermarket to buy a backpack.

--- It's only 8 a.m. It's _____, I think.

A. open B. not open C. busy D. quiet

( )134.Never forget ________ "Thank you" when somebody helps you.

A. say B. to say C. to tell D. tell

( )135.---What does Mary look like? ---She ________.

A. is medium height B. has a car C. speaks English D. is thirteen

( )136.Let' s __________ our school rules.

A. talk B. talk with C. talk about D. talk to

( )137.--- Do you live on Bridge Street? --- No, I live on _____.

A. Four Avenue B. Seventh Avenue C. neighborhood D. clean place

( )138.There _________ a pen and some pencils in the pencil case.

A. are B. is C. has D. have

( )139.What do you think of Tommy? I can't stand ________.

A. him B. her C. it D. them

( )140.I don't like winter. _______ is too cold.

A. It B. Its C. Weather D. Day

( )141.---What are you doing here? ---I'm ___________ my ping-pong ball.

A. finding B. looking for C. looking like D. looking after

( )142.--- When ________ you get to school in the morning? --- At about 7:00.

A. are B. did C. have D. does

( )143.What a ___________ day!

A. sun B. sunshine C. sunny D. sunny

( )144.Could you tell me _______, please?

A. how to do B. what to do C. how do it D. what do it

( )145.-- What would you like? -- _______.

A. I'd like some milk B. Yes, I do

C. I like noodles very much D. I don't like milk

( )146.There is some ________ on the plate.

A. tomatoes B. onion C. cheese D. apples

( )147.--- ____does your uncle _____? --- He is a police officer.

A. What, work B. Where, do C. What, do D. Where, do

( )148.--- Do you ______ my opening the window? --- No, I don't.

A. think B. like C. mind D. stand

( )149.What do you ________ playing computer games?

A. like B. practice C. enjoy D. think of

( )150.Jack enjoys ____ in summer.

A. run B. runs C. to run D. running

 ( )151.--- Is there a hotel near here? --- ________

A. Yes, there isn't B. No, there is C. Yes, there is D. No, it isn't

( )152.________ is Mom's job.

A. Cook B. Cooks C. Cooking D. Cooked

( )153.Do you want to be a reporter? Then you can go and work ________ the TV station.

A. with B. to C. at D. about

( )154.---What do your parents think of sports show? ---_________

A. They don't mind it B. They love it

C. They can't stand it D. They feel happy

( )155.----_________ did you go last Sunday? ----I went to the park.

A. How B. Where C. When D. Why

( )156.Don't play basketball. Please play guitar.

A. the, the B. the, / C. /, / D. /, the

( )157.There _________ many people here on vacation.

A. is B. are C. have D. has

( )158.Each ________ can have one bag.

A. girl B. girls C. a girl D. the girls

( )159.--- Why do you like it? --- ________

A. Very much B. Because it' s cute

C. And I like it, too D. Yes, it is

( )160.Brad went to summer camp. It was _____. He had great fun.

A. cool B. kind of boring C. awful D. central

( )161.---What are they? ---They are _____ young trees.

A. two hundreds of B. two hundreds C. hundred of D. hundreds of

( )162.---What do you want a P.E. teacher _____?

---Soccer, volleyball and tennis.

A. teach B. teaches C. teaching D. to teach

( )163.---Breakfast is ready. Come and take a seat. --- ________.

A. You are welcome B. Thank you

C. It doesn't matter D. Yes, please

( )164.I think penguins are beautiful but elephants are _________.

A. beautiful too B. shy C. tall D. ugly

( )165.--- What kind of _____ do you like? --- Classical and jazz.

A. sports B. music C. amusement D. exercise

( )166.Some chicken ______ in the bowl. And some eggs ________ on the table.

A. is, are B. are, are C. is, is D. are, is

 ( )167.Most ________ shows are shown for housewife(家庭妇女) or women staying at homes.

A. sports B. live C. living D. soap

( )168.My pen pal lives in _______. He can speak ________ well.

A. English, English B. Japan, Japanese

C. Spanish, Portuguese D. Chinese, Chinese

( )169.Now, work__________pairs.

A in B for C with D on

( )170.That _____ me very happy.

A. make B. made C. is making D. making

( )171.在自助食堂______________________

( )172.We're doing homework. (一般疑问句)

____________________________________ homework?

( )173.He has ________ things in the bag. Let's go and help him.

A. too much B. too many C. much too D. many too

( )174.---Is the girl watching TV? --- No, he __________.

A. can't B. is C. doesn't D. isn't

( )175.--- ________ shoes do you wear? --- Size 7.

A. What B. What size C. What kind D. What color

( )176."What _________ of books do you like to read?" "Books on animals."

A. size B. kind C. color D. number

( )177.--- Can I help you? --- _______.

A. Yes, I can B. Yes, you can C. Yes, please D. Yes, thanks

( )178.The stream ________ to the river. It is ________ one in the countryside.

A. runs, the longest B. runs, a longer

C. is run, the longest D. run, a longest

( )179.This koala bear is very lazy. He _______ during the day, but he _______ up and eats leaves at night.

A. sleeps, eat B. sleep, eat C. sleeps, gets D. sleep, eats

( )180.--- What does Stuart think of Hilltop High? --- _____

A. Tell it like it is B. He loves her

C. I do, too D. He likes it very much

( )181.--- Why didn't you take the bus?

--- It was too ________. There were so many people.

A. large B. tall C. crowded D. delicious

( )182.Kate is not too tall or too short. (同义句)

Kate is ________ ________.

( )183._________ a fine day it is!

A. Where B. What C. How D. Why

( )184.16. I watched the little boy _________ in the river.

A. swim B. swims C. to swim D. swam

( )185.________ on vacation ? ---I went to France.

A. Where did you go B. How did you go

C. Why did you go D. What did you go

( )186.--- Why _____ your mother like penguins?

--- Because they're _____ smart.

A. is, kind of B. do, a kind C. does, kind of D. can, a kind of

( )187.Look! Who ________ in the pool?

A. swims B. is swimming C. swim D. to swim

( )188.My bag is yellow. What about __________?

A. you B. your C. yours D. your's

( )189.--- What ______ Tony think of Tommy? --- He ______ him.

A. do, love B. does, loves C. does, loved D. did, loves

( )190.--- ________ is the weather like in Harbin in Winter?

--- It is very cold. I can't stand it.

A. How B. When C. Where D. What

( )191.He is a bad boy, and he likes to play jokes _______ others.

A. with B. onto C. on D. of

( )192.The first article _________ the magazine is his.

A. on B. in C. at D. with

( )193.Koalas sleep ______ the day and ______ night they get up and eat leaves.

A. in, in B. at, in C. at, at D. during, at

( )194.The little dog is really ________. He can understand its master(主人).

A. friendly B. cute C. busy D. shy

( )195.I live far from the busy street. It is very ________ in the neighborhood.

A. quiet B. small C. busy D. old

( )196.He is a clerk. He works in a_______.

A. library B. bank C. restaurant D. supermarket

( )197.What ________ your children ________ the food?

A. do, think B. does, think

C. do, think of D. doesn't, think of

( )198.I'd like to drink________.

A. an apple juice B. a bottle of apple juice

C. a juice D. an orange juice

 ( )199.Mary ________her grandparents every Sunday.

A. goes to see B. go to see C. want to see D. go and see

( )200.My new pen pal is ________ of shy.

A. a kind B. kinds C. kind of D. an kind

( )201.Which girl_______ a red sweater?

A. has B. have C. having D. in

( )202.Why _________ to my party tomorrow?

A. no coming B. not come C. don't come D. not coming

( )203.---What's _______ with you? ---I'm not feeling ______ today.

A. wrong, well B. right, good C. nice, well D. fine, good

( )204.Come and work ______ the restaurant ______ a cook.

A. for, for B. for, as C. as, for D. to, on

( )205.They just didn' t want __________ last night.

A. to went out B. to go out C. not go out D. not went to

( )206.There ____________ a map and two pictures on the wall.

A. are B. is C. am D. be

( )207.---Is it an interesting _____? ---Yes, it is.

A. work B. job C. information D. news

( )208.-- -________ is your address? ---15- 1 Center Street.

A. Which B. What C. Where D. When

( )209.---What language _________ he and his friends speak?

---They speak English.

A. is B. do C. does D. are

( )210.I'd like some potatoes and carrots. (对画线部分提问)

____________________________________?

( )211.She likes going to the movies with her friends and _______sports.

A. play B. plays C. playing D. is playing

( )212.What do you do __________ it's raining?

A. why B. when C. because D. where

( )213.---What would you like ________ your bread?

---Butter and jam, please.

A. on B. with C. for D. to

( )214._______ come from _______. They speak _______. Their capital is Paris.

A. Frenchman, France, French B. Frenchman, French, French

C. Frenchmen, France, French D. Frenchmen, French, France

( )215.Look at the clouds. It is going to ________. Take your raincoat with you.

A. snow B. rain C. windy D. sleep

( )216.One of the children ________ under the tree.

A. are playing B. is sitting C. are running D. doing his homework

( )217.--- What animals do you like? --- ________.

A. They are beautiful B. Penguins

C. They are lions, not tigers D. Yes, I like penguins

( )218.I enjoy _________ the pop music.

A. listen to B. listening C. listen D. listening to

( )219.---- ________ does he go to school?

A. When B. How C. What D. Where

( )220.--- The sunshine is too strong. Do you have ________?

--- Yes. I will protect(保护)my eyes with them.

A. sunglasses B. sunlight C. sunrise D. sunset

( )221.---Did he clean the house? ---________.

A. Yes, he did B. No, he doesn't C. Yes, he does D. No, he did

( )222.The pay phone is ____here.

A. in B. near C. at D. next

人教版新目标英语七年级下册单项选择题300题

( )223.________ John ________ English?

A. Can, speaks B. Does, speak C. Do, speak D. Do, speaks

( )224.I don't like his new ________ because he looks like a bad man.

A. teacher B. house C. bike D. look

( )225.---Where are you going?

---I'm ___________ way to see my old teacher.

A. in B. in my C. on D. on my

( )226.There are many people here on vacation. Some are taking photos, and __________ are riding camels.

A. other B. another C. others D. the other

( )227.We often eat ice cream in a dessert ___________ .

A. home B. shopping C. house D. family

( )228.I like these animals _________ they are quiet and shy.

A. how B. before C. because D. where

( )229.--- Look! The monkey is looking at________. --- Yes it is.

A. we B. I C. me D. my

( )230.The girl enjoys __________ to the music.

A. listen B. to listen C. listening D. listened

( )231.These two ________ are ________.

A. watch, hers B. watches, he's

C. watches, Kate sister's D. watches, hers

( )232.Who wants _______ tennis with her?

A. play B. playing C. played D. to play

( )233.--- ________ ? --- I like dogs, too.

A. Who's it like B. What other animals do you like

C. Why do you like it D. Do you like dogs

( )234.We went to the ________ to have a swim in Dalian.

A. movies B. beach C. home D. library

( )235.What are the rules? Well, we can't ________ late for class.

A. get to B. arrive C. arrive in D. arrive at

( )236.---Were you at school yesterday? ---Yes, ________.

A. I am B. I was C. I were D. I do

( )237.The little boy ____ the glass just now.

A. is breaking B. broke C. breaks D. breaked

( )238..Let's play sports, __________?

A. will you B. shall we C. can you D. do you

( )239.Can this lovely baby________ his clothes and take them off now?

A. put it on B. put on them C. put on it D. put on

( )240.They enjoy ________ Chinese food.

A. eat B. eating C. to eat D. eats

( )241.--- Do you like elephants? --- ________

A. Yes, I am B. No, I don't C. Yes, they are D. No, they don't

( )242.________ is a city in France.

A. Paris B. London C. New York D. Sydney

( )243.My brother works in a hospital. He is a________.

A. reporter B. actor C. teacher D. doctor

( )244.I can't go with you. I have to _________ for the final test.

A. ask B. work C. play D. look

( )245.---What a day! It's raining again. I'm afraid we can't go boating tomorrow.

---Don't worry! It won't __________ long.

A. drop B. last C. rain D. go

( )246.Why _______ us in the game?

A. don't join B. not join C. not join to D. not to join

( )247.Gong Lin and Meimei ________ shopping yesterday.

A. go B. goes C. going D. went

( )248.---____________ is the weather like in Shanghai? ---It's windy.

A. How B. What C. How about D. What kind

( )249."What does he do?" "He ________ a bank clerk."

A. does B. is C. works D. Wants

( )250.Everything is changing now. Boys wear _________ hair while girls wears short hair.

A. black B. red C. straight D. long

( )251.Do you often write your pen pal?

A. to B. at C. for D. on

( )252.--- What did they do in the afternoon?

--- Everyone _______ in the afternoon.

A. plays sports B. played sports C. playing sports D. to play sports

( )253.Sorry, I _________ you but I didn't ________ you.

A. listened, hear B. listened to, hear C. heard, listened D. heard, heard

( )254.I don't like the job because it is ________.

A. interesting B. exciting C. dangerous D. fun

( )255.He is ________ of the two.

A. taller B. tallest C. the tallest D. the taller

( )256.He enjoys ________ pop music.

A. listening B. to listen to C. listen to D. listening to

( )257.We are working hard _________ the final test.

A. on B. at C. to D. for

( )258.----______ do you often have _______ lunch?

---- Rice, meat and vegetables.

A. What, for B. Who, with C. What, of D. Which, for

( )259.Everyone enjoys ________ job.

A. a exciting B.an exciting C.a excited D.an excited

( )260.--What do you think of talk shows? --- ________

A. A little B. Very much

C. I can' t stand them D. I don' t think of it

( )261.---What do you want to do? ---I want _________.

A. play guitar B. playing the guitar

C. to play the guitar D. the guitar

( )262.Thank you very much for_________us so well.

A.teach B.teaches C.teaching D.taught

( )263.--- How is your summer holiday?

--- It is ________. Doing homework is boring.

A. terrible B. great C. rainy D. cold

 ( )264.Welcome ________ home.

A. to B. at C. / D. in

( )265.In summer, you can see plenty of butterflies ____ in the garden.

A. to fly B. flying C. flies D. fly

( )266.On Saturday afternoon the boys_______.

A.plays soccer B. played the soccer C. played soccer D. play soccers

( )267.David is not fat and not so thin. He has a ______.

A. medium height B. curl hair C. very popular D. medium build

( )268.Our vacation _____ fantastic last weekend.

A. were B. did C. was D. had

( )269.There are many students in the park. Some are playing, some are talking, __________ are singing.

A. other B. others C. the other D. the others

( )270.Mrs Green doesn't like football ________ basketball. She likes swimming.

A. with B. and C. so D. or

( )271.--- _________? --- It was awful. I don't like at all.

A. How is the food B. How was the food

C. Can you eat the food D. Do you like the food

( )272.Mother is busy _______ in the office.

A. works B. work C. working D. to work

( )273.Where do you ________ from?

A. come B. are C. be D. comes

( )274.He likes to tell jokes. (否定句)

He _______ ________ to tell jokes.

( )275.Now let's have a discussion to _________ our own rules for our class.

A. have B. take C. make D. get

( )276.We asked Jim _____________.

A. what did he do over the weekend B. what does he do over the weekend

C. what do he do over the weekend D. what he did over the weekend

( )277.Today is Children's Day. There are _______ people in the park.

A. much B. a lot C. hundreds of D. hundred of

( )278.---_________ did you go on vacation? ---I went to the mountains.

A. What B. How C. Where D. When

( )279.Yesterday I __________ some students __________ fashion.

A. interview, for B. interview, about

C. interviewed, for D. interviewed, about

( )280.That woman is really awful. I can't ____ her. Now, I'm happy without her.

A. like B. stand C. know D. think

( )281.---What do you want? ---I want _____ notebooks.

A. two hundreds B. hundreds C. hundred of D. two hundred

( )282.Who said I have no right _________ beautiful.

A. is B. am C. to be D. be

( )283.It _________ her ten minutes to get there.

A. caught B. took C. needed D. made

( )284.___________a walk is good for your health.

A Take B Taking C Took D Take

( )285.We ________ a movie on Saturday night.

A. watched B. washed C. heard D. played

( )286.---Shall we come back at five? ---No. Let's _________ half past five.

A. make it B. make it at C. take it D. to take it at

( )287.Today's dumplings are just ______ 2 dollars.

A. for B. of C. on D. at

( )288.How much does it _________ you to buy the bike?

A. take B. spend C. pay D. cost

( )289.---Do they love their club?

---Yes. _____ many fans, their club is part _____ their lives.

A. With; of B. For; of C. As; for D. With; for

( )290.Look at the clouds. It is going to ________.

A. school B. sleep C. rain D. shopping

( )291.This shirt is too large. Can you show me ________?

A. other B. another C. others D. the others

( )292.--- I don't like mutton _________ beef.

--- I don't like mutton, _________I like beef a lot.

A. and, but B.and, and C. or, but D.or, and

( )293.The price of the potatoes is too __________. I can't buy them.

A. expensive B. cheap C. high D. low

( )294._______ they _______ football?

A. Are, play B. Is, play C. Are, playing D. Is, playing

( )295.She is often ________ for class because she has to look after her mum.

A. early B. late C. good D. great

( )296.--Who' s that? -- ________Tonny.

A. That B. It C. She' s D. That' s

( )297.--- ________ is your house? --- It's on a busy street.

A. When B. How C. Where D. There

( )298.He is tall ________ a pair of big eyes.

A. on B. at C. in D. with

( )299.It's kind of difficult for them ___________ there.

A. to get B. get C. getting D. to get to

( )300.The policeman helped him ________ the hotel.

A. found B. finded C. find D. finds

答案

1.C 2.D 3.A 4.C 5.B 6.A 7.B 8.C 9.b 10.

A 11.A 12.C 13.C 14.C 15.C 16.B 17.B 18.B 19.

D 20.C 21.A 22.D 23.D 24.B 25.D 26.B 27.D

28.B 29.D 30.B 31.B 32.B 33.C 34.C 35.C 36.D 37.

D 38.D 39.D 40.C 41.B 42.D 43.C 44.D 45.B 46.

C 47.A 48.D 49.C 50.A 51.A 52.B 53.C 54.A 55.

D 56.C 57.C 58.C 59.A 60.B 61.A 62.A 63.B 64.

C 65.like his new image because he looks like a bad man. 66.B 67.A 68.A 69.

A 70.C 71.C 72.C 73.C 74.C 75.D 76.D 77.A 78.

D 79.A 80.B 81.C 82.A 83.A 84.A 85.B 86.D 87.

C 88.C 89.B 90.B 91.A 92.D 93.A 94.A 95.C 96.

C 97.C 98.C 99.B 100.A 101.D 102.D 103.B 104.

A 105.C 106.B 107.A 108.C 109.D 110.A 111.B 112.A 113.

C 114.B 115.D 116.D 117.D 118.C 119.C 120.B 121.A 122.

C 123.C 124.B 125.D 126.B 127.C 128.D 129.A 130.C 131.

A 132.B 133.B 134.B 135.A 136.C 137.B 138.B 139.A 140.

A 141.B 142.B 143.D 144.B 145.A 146.C 147.C 148.C 149.

D 150.D 151.C 152.C 153.C 154.A 155.B 156.D 157.B 158.

A 159.B 160.A 161.D 162.D 163.B 164.D 165.B 166.A 167.

D 168.B 169.A 170.B 171.in the cafeteria 172.Are you doing 173.B 174.

D 175.B 176.B 177.C 178.A 179.C 180.D 181.C 182.

medium height 183.B 184.A 185.A 186.C 187.B 188.C 189.

B 190.D 191.C 192.B 193.D 194.B 195.A 196.B 197.C 198.

B 199.A 200.C 201.A 202.B 203.A 204.B 205.B 206.B 207.B 208.

B 209.B 210.What would you like 211.C 212.B 213.A 214.C 215.B 216.

B 217.B 218.D 219.B 220.A 221.A 222.B 223.B 224.D 225.D 226.

C 227.C 228.C 229.C 230.C 231.D 232.D 233.B 234.B 235.B 236.

B 237.B 238.B 239.D 240.B 241.B 242.A 243.D 244.B 245.B 246.

第20 页共20 页

B 247.D 248.B 249.B 250.D 251.A 252.B 253.B 254.C 255.D 256.D

257.D 258.A 259.A 260.C 261.C 262.C 263.A 264.C 265.B 266.C 267.

D 268.C 269.B 270.D 271.B 272.C 273.A 274.doesn't like 275.C 276.D 277.

C 278.C 279.D 280.B 281.D 282.C 283.B 284.B 285.A 286.B 287.

A 288.D 289.B 290.C 291.B 292.C 293.C 294.C 295.B 296.D 297.

C 298.D 299.A 300.C

人教版新目标英语七年级下册单项选择题300题转载请注明:http://www.5858edu.com/356.html

上一篇:初一年级英语上册单项选择练习
下一篇:初一英语阅读理解训练