手机版| 英语课堂| 个人中心| 注册| 登录 关注云教 关注订阅号
淮南英语培训: 淮南英语培训机构 > 高中辅导 > 高考冲刺 > 淮南英语辅导2019年高考英语冲刺60天 精品模拟卷(五)

淮南英语辅导2019年高考英语冲刺60天 精品模拟卷(五)

2019年高考英语冲刺60天

精品模拟卷(五)

第1卷

6

评卷人 得分

 

一、阅读理解

1、    When life takes you away from home,take technology to help guide and entertain you.Apps(程序)can help make your trip easier and more fun.Travel apps are very helpful to guide you on your trip.Some apps help you plan your trip and others help you travel.

    TripIt

    TripIt is a helpful app to organize travel plans.Sign up for a free account at the TripIt website and download the app to have all of your travel plans handy in one place.

    TripIt will create a travel plan that will be shown in the TripIt app on your phone.No need to hunt down emails when it is time to travel.Everything will be in one place,on the TripIt app.

    TripIt is free but a paid version is available that has more functions.

    Google Translate

    When traveling outside your home country,you may need some language help.Google Translate is an app that can help you understand a language other than your native tongue.

    The Google Translate app translates between 103 different languages.Copy text into the app to see a translation.You can also handwrite text onto the screen.Use your phone’s camera to see a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phone’s screen.The app works even without an Internet connection.

    Google Translate is available for free.

    OpenTable

    OpenTable is a restaurant reservation app to help users discover and make reservations at restaurants.Search by location,cooking,reviews and prices.

    OpenTable includes 31,000 restaurants around the world.Check the app to find information and make reservations within the app.

    OpenTable is available free for Android and iPhone and iPad.

1.How does the app“TripIt”benefit the users?

A.It provides jobs concerning travel.

B.It helps them plan their trip.

C.It helps them sort out emails about travel.

D.It helps them communicate better.

2.What can users do to make full use of the app “ TripIt” ?

A.Pay for a version of the app.

B.Sign up for a free account.

C.Update the app at least once a month.

D.Upload a certain amount of relevant information.

3.What should“Google Translate”users do first if they want to know a foreign shop sign?

A.Read it to the phone.

B.Use the Google search engine.

C.Refer to an e-dictionary on the phone.

D.See it through the phone's camera.

4.What can users do with the app“OpenTable”?

A.Book food in advance.

B.Deliver food to a place quickly.

C.Buy raw materials to produce good dishes.

D.Cook food according to the recipes the app provides.

2、    I was taking the garbage out two nights ago and I recognized a neighbor so I said hi.We started chatting and he began by telling me how his wife passed away in September last year and how they had been together for 63 years.He is now 87.

    I was delighted to listen to his stories about when he lived in Poland, the country that he is from,and how he was a skilled worker that got payment only with food and wine.He continued to tell me very interesting facts about crows he had seen on National Geographic《国家地理》,and about how happy he is in this neighborhood where he can walk everywhere and doesn’t even need a car to get around.

    We chatted for about 30 minutes and then we began to part ways.On his way back home,he was sure to let me know how I had made his day by chatting with him.He said he’s old and just talks to himself every day.

    During the conversation,he told me what unit he lives in,in the building and I was so happy about that! I decided to bake a delicious pie and some peanut butter cookies to share with him,and chat with him some more.In the meantime,I want to ask him if he would like me to visit from time to time.I’m sure he’ll love the company and the human interaction.

    So I wanted to share my story,because not only did I make his day,but also he made mine! It was the highlight of my day,and now I can’t wait to surprise him with my food!

1.How did the author’s neighbor begin his talk with him?

A.By telling him how his wife died.

B.By telling him why he left Poland.

C.By telling him what his hobbies were.

D.By telling him how he got along with his children.

2.What made the author overjoyed?

A.His neighbour’s kind characters.

B.His neighbour’s life experiences.

C.His neighbour’s optimistic attitude.

D.His neighbour’s comfortable life style.

3.What do you know about the old man?

A.He has been living a hard and difficult life.

B.He is too old to support himself on his own.

C.It is hard for him to find someone to chat with.

D.No one is interested in his stories except the author.

4.What is the author going to do to further the relationship with his neighbor?

A.Do some housework for him regularly.

B.Make food for him.

C.Bring him out to eat.

D.Invite him to his home.

3、    Imagine getting a soft drink from a robot machine using only your smart phone. Or scanning a QR code (二维码) to buy goods from a newspaper ad.

    By making use of these new technologies, China mobile shopping is a bit ahead of the United States. China is still the world's largest smart phone market, even though growth is slow. It accounts for about 30 percent of the global smart phone market, and Chinese smart phone users are expected to jump from 526.8 million to 640 million in 2018, according to eMarketer. And its shoppers are using their instruments to rush to purchase a wide range of goods and services.

Nearly half of all China's e-commerce sales, totaling $505.7 billion, are made with mobile devices, versus roughly one-quarter in the US, according to eMarketer. By 2019, China's mobile sales will account for 71 percent of those sales.

    “We don't see mobile buying staying unchangeable for the next five years,” said Monica Pearl, eMarketer's director of forecasting. “It'll increase because consumer behavior has changed.” Feature­rich(功能多样的), cheap smart phones are also helping fuel the boom, she added.

    “China is, after all, a mobile first market,” explains Brian Buchwald, CEO of consumer intelligence firm Bomoda. So it has been able to go beyond other markets, which mainly used PCs for purchases.

    Meanwhile, the Chinese government has allowed a free-flowing retail and payments marketplace. “There are no restraints(约束),” said Michael Zakkour, vice president of China / Asia Pacific practice at Tompkins International.

    And that's good news for WeChat, a messaging app that's only five years old and is offered by the Internet giant Tencent. The app now has 650 million users. And a good mass of them are using the app for mobile shopping. The result is that WeChat payments, along with Alibaba's Alipay, lead the market. Because retailers can easily set up shops inside WeChat, users can plan family vacations, order a taxi or even buy clothes without going anywhere else.

    China is up to three years ahead of the US in mobile shopping, said Buchwald. “And it's moving faster than any other area of the economy. It's the future.”

1.What can we learn from Paragraph 2?

A.China has more goods than the United States.

B.America's new technologies are as good as China.

C.China's smart phone market is larger than that of the United States.

D.American smart phone users will be ahead of Chinese in 2018.

2.According to Monica Pearl, why is mobile shopping increasing in China?

A.Chinese are fond of using these new technologies.

B.Nearly half of all China's e­commerce sales are made with mobile devices.

C.Smart phones are cheaper than any other country in the world.

D.The behavior of customers has changed.

3.Which best describes the Buchwald's attitude toward Chinese mobile shopping?

A.Doubtful.

B.Optimistic.

C.Cautious.

D.Worried.

4、

    Hillary Clinton promised On October 30, 2016 that she would not be “knocked off course” in the election's final days, as she sought to push past a new FBI email inquiry that delivered a late jolt(震动) to her race against Republican Donald Trump.

    “I'm not stopping now, we're just getting warmed up,” Clinton declared during a packed rally (集会)with supporters in Florida. “We're not going to be distracted, no matter what our opponents throw at us.”

    Trump campaigned in Las Vegas at a club owned by billionaire GOP major donor Sheldon Adelson and accused the Justice Department, without offering evidence, of trying to protect Clinton following the FBI's discovery of new emails that could be related to its investigation into Clinton's use of a private email server.

    “Hillary has nobody but herself to blame for her mounting legal problems,” Trump said during a rally.

    Meanwhile, federal investigators secured a warrant (权证)to examine the newly discovered emails related to Hillary Clinton's private server, media reported on Sunday, as a prominent Democrat accused FBI Director James Comey of breaking the law by trying to influence the election.

    The warrant will allow the FBI to examine the emails to see if they are relevant to its investigation into the private email server used for government work by Clinton, the Democratic presidential nominee, while she was secretary of state from 2009 to 2013.

    Comey came under heavy pressure from Democrats on Sunday to quickly provide details of the emails, as Clinton allies worried the controversy could extend beyond the Nov 8 election and cast a shadow over a Clinton transition if she wins the White House.

    Comey's disclosure of the email discovery in a letter to Congress on Friday plunged(使陷入) the final days of the White House race between Clinton and Republican Donald Trump into a state of confusion and disorder.

    Senate Democratic Leader Harry Reid sent a letter to Comey on Sunday suggesting he violated the Hatch Act, which bans the use of a federal government position to influence an election.

1.What is James Comey?

A.Senate Democratic Leader.

B.A prominent Democrat.

C.FBI Director.

D.Head of the Justice Department.

2.What has FBI made a discovery of?

A.Clinton's private letters written to a foreign country.

B.Clinton's accepting a lot of money from a businessman.

C.Clinton's bad health conditions that may affect her administration.

D.Clinton's new emails through the use of a private email server.

3.The possible meaning of the underlined word “ controversy ” in Para. 7 is ________.

A.a successful ending of a struggle or contest

B.a lot of argument about something

C.the ability and strength to do active physical things

D.something new and difficult which requires great effort and determination

4.The best title for the news report can be “________” .

A.Clinton promises to stay course, Trump boosted

B.Trump accuses the Justice Department of trying to protect Clinton

C.Trump says Hillary should blame for her mounting legal problems

D.White House race between Clinton and Republican Donald Trump

评卷人 得分

 

二、七选五

5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

    Each relationship in our life has great importance whether it's with your family or friends. While a healthy argument helps make the right decision and makes people see the other side of the coin, problems occur when the argument becomes a big fight. It brings the peace of the house to an end.①        Therefore, all of us should try not to argue.

    No arguing doesn't mean not voicing your opinion. It simply means stating your point of view in a proper manner and respecting others' beliefs and thoughts. ②        It will make you less defensive and allow you to analyze the statement of the other person deeply. You should listen to the other person with patience and give a logical approach to the same topic. Let the other person complete what he/she wants to say. Once he/she is done, give your feedback.

    ③        If people have been correcting you time and again, know that there is some problem which lies inside you. Accept that you have a problem of arguing on small issues and try to get rid of it. Accepting your weak points will strengthen your relationship. Also, ask them to help you come out of the problem.

    Fix understanding firmly in your mind. Instead of thinking about your own issues, try to understand the other person's views, feelings, state of mind, etc. ④        After understanding the other person, your approach won't be illogical or defensive. The feedback should be based on the feelings of both of you, not only on yours.

    Introspect(反身) yourself and develop your ability in self-control.⑤        A couple must never get into the argument in front of their children. It may have a bad influence on them. Respect each other to share a great relationship. Similarly, starting a heated argument in a public place such as a mall or a cinema hall would make people think of you as uncultured.

A.Never think you are always right.

B.Sometimes you need to stand by your points of view.

C.Obviously, trust consists in many relationships in our life.

D.To achieve this, you need to develop your listening skills.

E.Be aware of the place and people around before heading towards an argument.

F.This will help you to talk calmly and make the relationship a strong one.

G.Also, an unhealthy argument destroys the sweetness of the relationship between the two.

评卷人 得分

 

三、完形填空

6、阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    One evening I was preparing for my guests. Suddenly an unexpected    1    dropped into my fireplace. No, not Santa Claus,     2    a bird that had been nesting(筑巢) on the roof of my house.    3    , she dropped into my fireplace before I     4    the fire.

    The fall was    5    enough for this little being. She crashed     6    the ceiling three times, then a wall, then    7    on the floor. I went near to her, speaking    8     . In fear, she flew again to the ceiling, crashing. She     9    the backyard though the dining room window, with plants glowing under floodlights. More crashes, this time against the clear window. I opened the balcony door,    10    to get her to fly to the familiar outside.

    As I talked in a soft voice, I    11    to hold the bird in my hands. Her terror gave her strength to fly from my   12    , only to crash against the ceiling and then a wall. How I longed for this bird to know that I loved her and wanted her to be     13    . I wanted her to live, to fly, to   14    again outside my window. I begged for the    15    of the angels who protected the bird kingdom as I continued my kind words to my feathery visitor. Again I reached for her and succeeded in     16    her trembling and soft body in my hands. She let me carry her to the balcony, where she could safely    17    her unexpected adventure.

That bird is not unlike so many of us when we are    18    . So often, we bump our heads,    19    ourselves, and fall into unconsciousness. We are often unaware of a higher     20    and gentle, loving hands.

1.A.bottle    B.toy    C.stone    D.visitor

2.A.but    B.nor    C.and    D.so

3.A.Usually    B.Gradually    C.Luckily    D.Carefully

4.A.watched    B.held    C.lighted    D.caught

5.A.puzzling    B.frightening    C.relaxing    D.exciting

6.A.against    B.under    C.above    D.through

7.A.slept    B.sat    C.rolled    D.played

8.A.suddenly    B.angrily    C.loudly    D.gently

9.A.circled    B.left    C.noticed    D.imagined

10.A.planning    B.forgetting    C.regretting    D.agreeing

11.A.put up    B.reached out    C.gave in    D.broke down

12.A.coat    B.pocket    C.mind    D.grasp

13.A.strong    B.clever    C.safe    D.beautiful

14.A.sing    B.compete    C.understand    D.win

15.A.answer    B.money    C.help    D.food

16.A.touching    B.warming    C.pulling    D.keeping

17.A.turn on    B.recover from    C.pack up    D.search for

18.A.afraid    B.happy    C.poor    D.rich

19.A.teach    B.trust    C.lost    D.hurt

20.A.goal    B.tree    C.power    D.building

评卷人 得分

 

四、语法填空

7、阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。

    After a long wait, I was①        (final) sixteen years old, which meant that I was old enough②        donate) blood. Days before the birthday, I called the blood center and made an③        (appoint).The blood center, ④        I wanted to donate my blood, was a little far from our house. I arrived at the center at 11 am on my birthday, excited and nervous about giving blood.⑤        (tell) that I was not qualified because ⑥        (I) pulse was too fast, I felt very disappointed at the news.

    Two weeks later, I went back there by myself again. This time I was ⑦        nervous nor excited. A nurse ⑧        (take) my pulse, and it was 96. She asked me some questions before the donation. Then the blood donation began. I expected a much⑨        (bad) pain but it was not. After about ten minutes, the donation was over.

    Donating blood is such a nice experience that I can't wait to do it again. If you're qualified, please donate! Someone needs it. Blood donation can save a life. Your blood will certainly make a difference⑩        others.

评卷人 得分

 

五、短文改错

8、 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:

1.每处错误及其修改均仅限一词;

2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

    In my classroom today,an unpleasantly thing occurred.We are having an English lesson, but a pupil was playing with a cell phone with two other kids during a course of the lesson. Saw this,the teacher came over and asked the boy why he was playing with a phone in class.The boy raised his head and shouted the teacher rudely,“It’s not my phone!”

    Although the teacher was shocked, but he said calmly,“Then why is the phone in my hand?” The boy acted even much rudely,shouting back,“Now I’ll return it!” With that,he threw the phone at another boy who seat was behind his.

    We all think ill of him.He should learn to respect others and fix his attentions on his lessons.

评卷人 得分

 

六、书面表达

9、假设你是李华,明年将参加高考,但是不知道报考哪个专业。请根据下列表格中的内容,用英语给你的好友Sam写一封电子邮件,征求意见。

父母的意见 班主任的意见 自己的意见

主修 财会 软件工程 环境科学

理由 从事金融业,工作稳定,收入高 将来能编程 想改变家乡的环境

注意:

1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯;

3.开头与结尾已为你写好。

参考词汇: 软件工程software engineering;编程programme

Dear Sam,

    I am at a loss nowadays.

_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________________

    I am looking forward to your early reply.

Yours,

Li Hua

评卷人 得分

 

七、听力题

10、

听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

1.What is the weather like today?

A.Windy.

B.Sunny.

C.Rainy.

2.What has the man just finished doing?

A.Talking with Tom.

B.Making a phone call.

C.Answering the phone.

3.When will Linda probably hear from her family?

A.Tomorrow.

B.Next week.

C.The day after tomorrow.

4.Who is the woman probably speaking to?

A.A post office clerk.

B.A bus conductor.

C.A railway porter.

5.Where should the woman take Bus No.1?

A.Near the railway station.

B.From where she is standing.

C.On the other side of the street.

11、

听材料,回答1~2题。

1.How does Susan find her job?

A.Rewarding.

B.Interesting.

C.Relaxing.

2.What is the most important to Susan?

A.Income.

B.Holidays.

C.Working hours.

12、听材料,回答1~2题。

1.What will the speakers do next?

A.Play with the snow.

B.Go skiing outside.

C.Clear the snow.

2.Which month is it now?

A.December.

B.January.

C.February.

13、

听材料,回答1~3题。

1.What do we know about Simon?

A.He dislikes his school.

B.He doesn't have many friends.

C.He likes studying his courses.

2.Where will Zoe probably work in the future?

A.In Sydney.

B.In Toronto.

C.In Los Angeles.

3.What will Lucy be in the future?

A.A lawyer.

B.A hotel manager.

C.A businesswoman.

14、听材料,回答下列小题。

1.How does the man feel about David's way of sleeping?

A.It's the best.

B.It's harmful.

C.It's strange.

2.Where did David get the way of sleeping?

A.He read from a book.

B.He learned from others.

C.He learned from his father.

3.How many hours does David sleep a day?

A.Six.

B.Four.

C.Seven.

4.What does the man mean at the end of the conversation?

A.People need longer hours of sleep.

B.People have different sleeping habits.

C.People should develop a habit like David's.

15、听材料,回答下列小题。

1.Which is the best month to visit Europe?

A.May.

B.August.

C.December.

2.In which country do shops usually close in August?

A.Italy.

B.Greece.

C.Russia.

3.Which is the cheapest region in Europe?

A.Mediterranean Europe.

B.Western Europe.

C.Eastern Europe.

4.Which country is the most expensive to visit?

A.Ukraine.

B.Sweden.

C.Russia.

 

参考答案

 

一、阅读理解

1.答案: 1.B; 2.A; 3.D; 4.A

解析: 1.[细节理解题。根据第一个小标题下的TripIt is a helpful app to organize travel plans可知,这个应用程序能够帮助用户制定旅行计划。]

2.[细节理解题。根据第一个小标题下的a paid version is available that has more functions可知,付费的版本比免费的功能多。花钱之后,更能充分利用该应用程序软件。]

3.[细节理解题。根据第二个小标题下的Use your phone’s camera to see a translation of signs.Point the lens(镜头)at words to see the translation on the phone’s screen可知,要想知道一个外国商店招牌的意思,首先要用手机上的照相机去看招牌。程序就会翻译成用户的本族语。]

4.[细节理解题。根据第三个小标题下的Check the app to find information and make reservations within the app可知,该应用程序是用来预订用餐的。]

2.答案: 1.A; 2.B; 3.C; 4.B

解析: 1.[事实判断题。根据第一段:We started chatting and he began by telling me how his wife passed away in September last year. ]

2.[推理判断题。根据第二段的I was delighted to listen to his stories about……可知,老人的生活经历使得作者很高兴。]

3.[推理判断题。根据第三段的He said he’s old and just talks to himself every day可知,平时老人很难找到人倾诉,每天自言自语打发时光。]

4.[细节理解题。根据最后一段的now I can’t wait to surprise him with my food可知,作者想亲自为老人制作食品,这自然会加深他们之间的关系。]

3.答案: 1.C; 2.D; 3.B

解析: 1.[细节题。根据“China is still the world's largest smart phone market, even though growth is slow”可知,哪怕增速有所减缓,中国仍然是世界上最大的智能手机市场,自然也大于美国的智能手机市场。]

2.[推断题。根据第4段“It'll increase because consumer behavior has changed”可知,它只会不断增长,因为消费者的行为已经发生了变化。]

3.[推断题。根据最后一句可知,其发展速度也快于其他任何一个经济领域。未来前景无限,可知Buchwald对移动购物的态度是乐观的。]

4.答案: 1.C; 2.D; 3.B; 4.A

解析: 1.[事实判断题。根据是第五段:as a prominent Democrat accused FBI Director James Comey of breaking the law by trying to influence the election。]

2.[细节理解题。根据第三段:…following the FBI's discovery of new emails that could be related to its investigation into Clinton's use of a private email server可得答案。]

3.[词义猜测题。根据前文克林顿和特朗普竞争美国总统互相攻击以及该词前的worried和该词后的could extend beyond the Nov 8 election可知该词是“争议”的意思。]

4.[标题猜测题。根据全文如开头:Hillary Clinton promised on October 30 that she would not be “knocked off course” in the election's final days等可知答案。]

二、七选五

5.答案: G; D; A; F; E

三、完形填空

6.答案: 1.D; 2.A; 3.C; 4.C; 5.B; 6.A; 7.B; 8.D; 9.C; 10.A; 11.B; 12.D; 13.C; 14.A; 15.C; 16.D; 17.B; 18.A; 19.D; 20.C

解析: 1.D [突然一个不速之客掉进了我的壁炉里。]

2.A [不是圣诞老人,而是一只在我的屋顶上筑巢的鸟儿。]

3.C [幸运地,她在我点火之前落到了我的壁炉里。]

4.C [解析见上文。]

5.B [对于这个小生物来说,这个跌落使她感到恐惧。]

6.A [她三次撞倒天花板上,接着墙上,然后坐在地板上。]

7.B [解析见上文。]

8.D [我靠近她,轻轻地和她说着。]

9.C [她透过餐厅的窗户看到了后院。]

10.A [我打开阳台的门,打算让她飞到那熟悉的外边去。]

11.B [当我轻轻地和她说话的时候,我伸手去抓那个小鸟。]

12.D [她的恐惧给她力气从我手中挣脱飞了。]

13.C [我多么希望这只鸟知道我爱他并想让她平安。]

14.A [我希望她活着,飞翔和在我的窗外再唱歌。]

15.C [我祈求保护鸟类王国天使的帮助。]

16.D [我又伸手抓她并成功地用手握住了她颤抖和柔软的身体。]

17.B [她让我把她带到阳台处,在那里她能够从出乎意料的冒险中安全地恢复过来。]

18.A [那小鸟和当我们害怕的时候的许多人是一样的。]

19.D [因此经常,我们撞我们的头,伤害我们自己而后我们失去意识。]

20.C [我们经常没有意识到一个更高层的力量和温柔、充满爱心的手。]

四、语法填空

7.答案: finally; to donate; appointment; where; Told; my; neither; took; worse; to

五、短文改错

8.答案:     In my classroom today,an thing occurred.We having an English lesson, but a pupil was playing with a cell phone with two other kids during course of the lesson. this,the teacher came over and asked the boy why he was playing with a phone in class.The boy raised his head and shouted  the teacher rudely,“It’s not my phone!”

    Although the teacher was shocked, but he said calmly,“Then why is the phone in hand?” The boy acted even rudely,shouting back,“Now I’ll return it!” With that,he threw the phone at another boy seat was behind his.

    We all think ill of him.He should learn to respect others and fix his on his lessons.

六、书面表达

9.答案: 

Dear Sam,

    I am at a loss nowadays.

    My parents and my class teacher hold different opinions about my major at university. My parents think I should major in finance because the job in finance is secure and and offers a higher income. However, my class teacher doesn't agree. He advises me to choose software engineering for I can program in the future,which can guarantee a good job. On my part, what I most want to learn is environment science,through which I can learn how to change the environmental problems for my hometown. I think only in this way can I live a meaningful life.

    What should I do? Could you give me some advice?

    I am looking forward to your early reply.

Yours,

Li Hua

七、听力题

10.答案: 1C

2B

3B

4A

5C

11.答案: 1B

2B

12.答案: 1C

2A

13.答案: 1C

2A

3A

14.答案: 1C

2A

3B

4B

15.答案: 

1A

2A

3C

4B

 

淮南英语辅导2019年高考英语冲刺60天 精品模拟卷(五)转载请注明:http://www.5858edu.com/2180.html

上一篇:淮南英语辅导2019年高考英语冲刺60天 精品模拟卷(四)
下一篇:淮南英语辅导2019年高考英语冲刺60天 精品模拟卷(六)